VLIEGVELDEN 

Florida heeft heel veel vliegvelden. Onderstaand mijn toelichting op de drie meest voorkomende vliegvelden waar vandaan onze gasten naar Cape Coral komen.

Cape Coral / Fort Myers heeft een eigen internationaal vliegveld op slechts 30 minuten rijden van Cape Coral. Ik vind dit echt een héél mooi vliegveld, Niet te groot en heel modern. Onbeperkt free Wifi is ook een groot voordeel. Nadeel is wel dat er bijna geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland of België naartoe vliegen. Alle andere vliegmaatschappijen hebben minimaal één tussenstop. De ticketprijzen zijn over het algemeen hoger dan naar de andere vliegvelden. De route naar uw villa in Cape Coral is héél relaxed rijden.
Tip: Heeft u een auto gehuurd, laat dan de persoon die de auto gehuurd heeft bij het wachten op de bagage al naar de rental agencies gaan om dit af te wikkelen. (tegenover de hal waar de bagagebanden zijn) Zo staat hij/zij vooraan in de rij. Eenmaal in de auto gaat u richting I-75 en neemt u afslag 136. Zie verder de route.

Miami International Airpor.  t is een giga groot vliegveld. Het gedeelte waar u aankomt is best wel oud en heeft nog (oude en vieze) vloerbedekking. Ik erger me daar steeds aan want het is bijna geen doen om met je koffer met wieltjes over die vloerbedekking te gaan.
Het ziet er niet fris uit. Alle borden zijn in het Engels en Spaans. Om je heen hoor je grotendeels Spaans praten. Ben je eenmaal door de douane dan ziet het er iets beter uit. Pik de koffers op en volg de borden MIA MOVER. U komt dan aan bij een trein/metro station waar elke paar minuten de MIA Mover aankomt en weer vertrekt. Deze trein gaat over het centrum van Miami heen en brengt u naar het gebouw voor rental cars en naar treinstation.Stap uit de trein en loop naar rechts. Na ongeveer 50 meter gaat u linksaf, de hal in voor rental car agencies of rechtsaf voor de vertrekhal van treinen.  Het ritje met de MIA Mover is maar kort, maar kijk zeker even naar buiten. U heeft een schitterend uitzicht over Miami. Auto opgehaald? Dan gaat u met de lift naar beneden en haalt u uw auto op. Tip: schrijf op op welke verdieping uw autoverhuurder zit, dat is goed om te weten voor als je de auto weer in gaat leveren.  Miami is een echte drukke stad. Stel uw navigatie vooraf goed in. Bent u het spoor bijster? Ga dan in Miami altijd richting Noord-West en richting I-75-NW richting Naples. Eenmaal op de I-75 is het een rechte weg naar Cape Coral afslag 136. Zie verder de route die u heeft gehad van MHB bij de final payment. U kunt de villa openen met de lockboxcode die u samen met de routebeschrijving heeft gehad.

WIFI op vliegvelden

We kunnen niet zonder WIFI meer. Even een WhatsApp versturen of mail checken. Op heel veel vliegvelden in de wereld is er Free WIFI, maar lang niet op alle vliegvelden. Zo is Mïami Airport een ramp wat WIFI betreft.

 
E-mailen
Bellen