Kinderen vermaken zich goed in Cape Coral, Florida

Sceptische mensen zeggen vaak dat je met kinderen niet zover van huis op vakantie moet gaan. Ik heb de laatste acht jaar veel gezinnen te gast gehad die het tegendeel hebben bewezen. Het is écht fun voor kinderen in Florida. Ook kinderen genieten van het avontuur, de zon, het strand en de activiteiten.

Op deze pagina som ik wat voordelen op van een Florida vakantie met kinderen, en geef ik u tips voor attracties met en voor kinderen.

Van gasten hoor ik eigenlijk alleen dat hun kinderen niet uit het zwembad van de gehuurde villa te krijgen zijn. Wat wil je ook? 365 dagen per jaar zon en warm.

Vliegen met kinderen

Tien uur vliegen met een baby of peuter. Veel ouders zien hier tegenop. Waarom? Omdat de ouders er misschien zelf tegenop zien? Een kind, baby, peuter vindt elk avontuur leuk. Ik heb de reis naar Florida vaak gemaakt en heb het allemaal gezien. 

Er zijn maar twee momenten dat een kindje even 'van de wijs' is. Dat is bij het stijgen en dalen van het vliegtuig. De oortjes gaan suizen.
Daarna en daarvoor voelt het kindje zich weer prima, mits het op tijd een schone luier krijgt en wat te drinken, te eten en te spelen heeft. Ook comfortabel slapen is belangrijk.
Handig is een baby/kleuter-peuter bedje U kunt ze kopen en/of huren. Voor peuters adviseer ik altijd om wat kleine cadeautjes in de handbagage te doen. Helpt altijd:-) Maar ook alle vliegtuigmaatschappijen hebben voldoende dingen om het voor kinderen aangenaam te maken. Geniet ervan en erger je vooral niet aan de mensen die geen kinderen hebben en/of vergeten zijn dat ze ooit zelf kinderen hebben gehad. 

Kinderen zijn welkom

Eenmaal aangekomen in uw luxe villa zorgen wij ervoor dat alles piekfijn in orde is. Er staat, in geval van peuters, een safety fence voor het zwembad en ook alle andere dingen die u nodig hebt zijn aanwezig. Uw kind zal zich zeker veilig voelen. Het zwembad zal voor uw kind het grootste plezier zijn denk ik. Heerlijk zwemmen met papa en mama dat is toch het einde.

In de garage treft u voldoende speeldingen aan voor in het zwembad en het strand.
We hebben zelf geen zicht op wat er allemaal is. Soms gaat er een luchtbed, bal of zwemband lek. Onze ervaring is dat ouders dan even bij de Walmart nieuwe kopen. We hebben nog nooit wat aan hoeven vullen en er ligt nog steeds genoeg. Let op dat er niet met harde ballen gespeeld wordt in het zwembad. Het gaas rondom het zwembad kan daar niet tegen:-)

Activiteiten met kinderen in Cape Coral

De meeste activiteiten die u wilt gaan ondernemen in Florida zijn voor kinderen natuurlijk ook leuk en veilig. Kijk daarom zeker ook op de pagina's Dichtbij en Dagtrips. Ik licht op deze pagina alleen de activiteiten toe speciaal gericht op kinderen. Deze tips komen van gasten die met kinderen naar Cape Coral zijn gekomen.

Kindvriendelijke stranden

In de garage van uw villa echt alles aanwezig voor een dagje strand. Alle stranden in de omgeving zijn mooi. Onze gasten die met kinderen gaan hebben drie stranden aangemerkt als de méést kindvriendelijke:

  • Cape Coral Beach. Lekker dichtbij, klein, overzichtelijk en gezellig.
  • Fort Myers Beach. Iets verder rijden, maar heel mooi en breed strand. Voordeel van dit strand is dat de kinderen ver het water in kunnen lopen omdat het er ondiep is. Ook is er veel te beleven.
  • Sanibel en Captiva Island. Mooie witte stranden. De eilanden zijn bekend door de vele schelpen die er aanspoelen. Neem een tasje mee en raap de mooiste schelpen. Kijk op de borden bij het strand wat voor schelpen je hebt. Leuk om mee naar huis te nemen. Dat mag van de douane. Leuk om een cadeautje te maken voor bijvoorbeeld opa en oma of om een keer te gebruiken voor een schelpen kerstboom en goed om te gebruiken bij een spreekbeurt op school. Bij het visitors centum  op Sanibel Island is voldoende informatie gratis beschikbaar. Of ga met de sanibelthriller dolfijnen bekijken. Lees dan goed onze tips op de pagina Dichtbij uitstapjes.

Mini golf en karten

Aanrader van een van onze gasten. Karten en Minigolf bij Mike Greenwell op Pine Island Road. De website is niet geweldig, maar kinderen vermaken zich er prima.

Er is ook een binnenspeelplaats en kinderen kunnen hier tijdens het minigolfen de schildpadden voeren.

Smuglers Cove avontuur golfbaan in Fort Myers heeft een 18 Holes avonturen minigolfbaan met piratenschepen, watervallen, grotten en levende alligators die je mag voeren!

Smugglers Cove won vijf jaar op rij de prijs van beste minigolf. Vul de coupon in en ontvang korting.

Bowling

Geweldig voor kinderen en volwassenen.
Bowling bij HeadPinz Bowling Cape Coral.

Ook weer een tip van een van onze gasten die met kinderen in Cape Coral waren

Je kunt er lekker bowlen, héérlijk eten en er is een speelhal met heel veel verschillende apparaten. Een geweldige uitje voor de kids. 

Bubba's uit eten, pindaschillen op de grond

Natuurlijk kunt u met de kinderen uit eten gaan bij McDonalds of een van de vele andere fastfoodrestaurants. Maar waarom gaat u op maandagavond niet eens naar Bubba's aan Pine Island Road?

Een Roadhouse waar u echt héél lekker kunt eten. Op maandag eten uw kinderen er gratis! Ze hebben de avond van hun leven, want u krijgt vooraf een grote bak pelpinda's. De schillen mogen op de grond gegooid worden.

Uw persoonlijke serveersters schrijft haar naam op uw tafel en ze is er de hele avond voor u. Kinderen hebben het er echt naar hun zin. En u ook!  Het is er heel gezellig, vaak live muziek en een gezellige bar.


 

Legoland

Heel leuk is het om de kinderen naar Legoland Winter Haven te gaan.

Het is wel wat verder rijden (ongeveer 2,5 uur) maar autorijden in Florida is heel relaxed en bij de benzinepomp bent u zeker verrast door de prijzen. Dit uitje is ook goed te combineren wanneer u vanuit Orlando naar Cape Coral komt rijden.
Of ga overnachten in het Legoland hotel.

 

The Bubble Room

Wie naar Captiva Island gaat moet echt dit restaurant bezoeken vind ik en ook mijn gasten bevelen het aan. Sinds 1979 op Captiva Island. Lekker eten, kinderen welkom en tja...een belevenis. Laat u verrassen en geniet! Het is er heel het jaar Kerstmis. Beetje gek..maar wél héél leuk.

Dus komt u naar Cape Coral? Bezoekt u Captiva Island? Dan heb ik maar één advies:
Stap binnen bij 'The Bubble Room'  15001 Captiva Drive, Captiva FL 33924


 
E-mailen
Bellen