SPORTEN IN CAPE CORAL

Beach Volleybal, golf, sportvissen, tennis, squash, fitness, parasailing, waterskiën, surfen, snorkelen, duiken, motorrijden of gewoon op de fiets door Florida? Alles is mogelijk in Cape Coral.  We hebben wat sporten uitgelicht. Meer weten over een sport? Neem contact met ons op.

Sportvissen

De westkust van Florida heeft één van de mooiste viswateren van de wereld. Vissen op snoeken, forel, redfish of tarpon. Tussen de dolfijnen door naar uw viswateren. Het kan in villa Palm Breeze. Natuurlijk kunt u zelf met een boot door de mangroven de Golf van Mexico opvaren, maar wat dacht u er van om met ervaren kapiteins een dag mee te gaan? Kijk dan op de website van Captain Tony. Een echte belevenis.

Vissen vanaf het boatdeck of op Pine Island

Ook vanaf het boatdeck van uw vakantie villa is vissen een genot! U staat versteld over wat u voorbij ziet zwemmen...en wellicht ook aan de haak zult slaan! Springende vissen, catfish en nog veel meer. Voor het juiste voer gaat u naar Walmart, daar is een aparte visafdeling waar u advies kunt vragen.
Ga zeker ook eens vissen op de Bokeelia Fishing Pier van Pine Island. Een ervaring, én op donderdagavond kunt u er vissen op haaien!
Voor vissen vanaf het boatdeck van uw vakantievilla en vanaf de twee genoemde plaatsen is een visvergunning niet nodig. Gaat u op eigen gelegenheid ergens anders vissen dan kunt u de visvergunning online aanvragen.
Of ga eens met een kayak vissen. Dat kan op Pine Island, echt een bijzondere ervaring. Zie de link naar Matlacha Pine Island. 
Visvergunning aanvragen
Brochure Florida Fishing

Golf

Coral Oak Golf Resort: 1800 NW 28th Ave, Cape Coral, FL 33993, Telefoon: +1 239-573-3100 
Er zijn heel veel golf banen in Cape Coral. Coral Oak Golf is de dichtsbijzijnde. 
Met deze golfbaan hebben we afspraken gemaakt. U krijgt korting!
Wilt u uw handicap halen in Florida? Ook dat is mogelijk. Gewoon lekker zelf golfen? Ook dat kan. De mannen van Coral Oak Golf vinden het leuk als Europeanen komen.
Ga er gerust eens kijken en maak kennis met deze mooie sport en deze vriendelijke mensen.

Tennis

www.capecoralracquetclub.com 1300 Ceitus Terrace Cape Coral, FL 33991-1460 Telefoon: (239) 573 3210
In Cape Coral zijn verschillende tennisbanen. De dichtsbijzijnde tennisbaan is het tennispark van Mid-Cape Racquet & Health Club, met tien tennisbanen, die dagelijks vanaf  09.00 uur geopend zijn. Hier bent u van harte welkom! Advies: ga niet tennissen midden op de dag. Dat is te heet!
Vooraf graag baan reserveren.


Fitness

1140 Ceitus Terrace, 8, Cape Coral, FL 33991, Telefoon (239) 242 2348
Vlak naast de tennisvelden ligt fitnesscentrum Around the Clock. Net als alles in Amerika is deze Fitness Club héél groot en is 24 uur per dag geopend. Alle vormen van fitness zijn er mogelijk. Er is een gezellige bar en je kunt er ook (natuurlijk gezond) eten. Slechts 10 minuten rijden en u bent in het fitnesscentrum.  De eerste dag is gratis. Klik op de foto en print uw Guest Pass uit. Surf over de website van Around the Clock. Het aanbod is gigantisch. Stap er binnen. Waarschijnlijk mag u de eerste keer gratis uitproberen.


Verken de mangroven met Kajak of Stand Up paddle board

4120 Pine Island Rd NW Matlacha, FL 33993 Telefoon (239) 283-1125

Wilt u een kayak of paddle board huren? Dat kan bij Gulf Coast Kayak. Vlakbij op Pine Island Road (Matlacha). Maar voordat u zelf met de kayak of paddle board op stap gaat door de mangroven adviseer ik u om een georganiseerde trip te maken. Laat u adviseren door de mensen van Gulf Coast Kayak. Zij geven u instructies. Leuk voor een dagtripje, maar ook voor langere periode. Bekijk hun website en zie wat zij allemaal nog meer hebben. Klik op de foto voor een video met meer informatie. Of ga eens met een kayak vissen. Dat kan op Pine Island, écht een bijzondere ervaring. Zie de link naar Matlacha Pine Island. 

 
E-mailen
Bellen