GENIETEN VAN UW LUXE VILLA EN DE SCHITTERENDE OMGEVING

Natuurlijk gaat u dagtrips maken naar de bekende plaatsen in Florida. Maar vergeet alsjeblieft niet om ook te genieten van uw luxe villa. Een dagje 'thuis' blijven is geen straf. Lekker vissen vanaf het boatdeck en zwemmen in het zwembad. Wat vlees op de bbq en een wijntje of biertje erbij. Maar misschien wilt u toch even wat zien of beleven op zo'n dag. Ik zie zo'n dag al voor me:
Om 07.00 uur genieten van de zonsopkomst en daarna lekkere broodjes halen bij Publix. Ontbijten bij het zwembad waar de zon dan ook haar gezicht laat zien. Daarna een uitstapje doen en rond 19.00 uur de bbq aansteken, terwijl iedereen nog geniet van het zwembad, de Tikihut en/of boatdeck.
Ik heb wat uitstapjes voor u op een rij gezet die goed te combineren zijn met een rustige dag in uw villa. Maar vergeet ook niet om eens te kijken op de pagina's waar ik meer vertel over een boot, kajak of fiets huren. Of ga naar één van de stranden, of ga sporten. Het kan allemaal.

Edison Ford Winter Estate

Even nadenken...wie waren dat ook alweer?! Edison en Ford? Thomas Edison en Henry Ford waren begin vorige eeuw goede vrienden en hadden in Fort Myers Florida een winter buitenverblijf. Dit buitenverblijf is nu een museum.

Heel bijzonder om te zien hoe deze beide heren (alle twee met afkomst uit Nederland!) leefden en werkten in Florida in de wintermaanden. Een aanrader om dit te bezoeken. Daarna misschien nog even naar de Edison Mall of naar Down Town Fort Myers.

Lekker winkelen en eten in een van de vele restaurants. Of gewoon lekker in uw eigen luxe villa eten en genieten van de mooie avond.

Ontdek Pine Island

 

Het vergeten eiland van Florida. Bijna om de hoek van de straat. Het grootste eiland van Florida dat zijn naam heeft van de vele pine-bomen. Nog niet ontdekt door de grootste groep toeristen en oh zo mooi. Ik vertel er al over bij de uitstapjes per boot maar ook met de auto is er veel te beleven op Pine Island.
Het is een beetje een hippie eiland uit de jaren zestig. Kunstenaars en muzikanten trekken zich vaak terug op dit eiland. Jimmy Buffett schreef er onder andere zijn bekende song 'Cheeseburger in paradise'. Ontdek dit eiland ook en vertel het niet verder. Lekker eten kunt u er ook in één van de twaalf restaurantjes die het eiland rijk is.

Randall Research Center Pine Island/ Bookelia

Ook op Pine Island is het Randell Research Center. Een Openlucht Museum met een trial van 0,9 miles. Tijdens deze trial wordt u meegenomen naar de tijd dat de Calusa indianen hier woonden en werkten op Pine Island en in de de mangroven. Geschiedenis vanaf het jaar 1.500. Bekijk de archeologische opgravingen en de Mount Shell. Een unieke plek die in 1997 ongerept is overgedragen aan Florida Museum en leer meer over de geschiedenis van Zuid West Florida. Adres:13810 Waterfront Drive, Pineland, Florida 33945
239-283-2062 (main office) 239-283-2157 (gift shop).

Wandelen door de mangroven

Wandelt u graag? Ga dan zeker eens naar het Four Miles Cove Eco Preserve. Het mooiste wandelgebied midden door de mangroven in Cape Coral. Wandel 4 miles door de oorspronkelijke mangroven.

U kunt er vissen vanaf het boatdeck. U bent welkom in het bezoekerscentrum om de geschiedenis van de mangroves te bekijken en/of om met een kano door de mangrove tunnel te varen. De toegang is gratis en het is dicht in de buurt.
South West Florida Military Museum

Bent u toch in in de buurt met een bezoek aan Four Miles Cove? Bezoek dan zeker ook het SW Military Museum. In dit museum treft u alles aan over alle oorlogen die Amerika heeft gehad. Heel interessant.
Van Revolutionaire Oorlog in 1812 tot de Afghanistan en Irak oorlog. Toegang is gratis. Bekijk deze video. Hierin kunt u al veel terugzien.
Cape Coral was tot 1957 moeras/mangrove met de Caloosahatchee River als uitloper op de Golf van Mexico. Er ligt een hele geschiedenis.

 Dolfijnen spotten met een Thriller Boat

Geen eigen boot huren en toch dolfijnen spotten? Dan is de Thriller Boat iets voor u. Gegarandeerd dolfijnen spotten. Bel voor de vertrektijden vooraf met de vaste telefoon in uw villa. Zorg dat u ruim op tijd bij de steiger bent want de mooiste plaatsen in de boot zijn vaak snel bezet. De mooiste plaatsen zijn de buitenste stoelen en de achterbank. Tijdens de trip rondom Sanibel en Captiva Island mag u niet gaan staan. Dit wordt echt een onvergetelijke tour.

Meer watersport

Op Fort Myers Beach kunt u diverse sportieve uitstapjes maken op het water. Maar ook nog dichterbij op Cape Coral Beach is genoeg te beleven voor een gezellig daguitstapje. Huur een waterscooter of ga met een bananaboat het water op, of huur een paddle board.


Manatee Centrum

De liefste beesten in het water in Florida zijn manatees. Een soort zeekoe, log en groot. Soms ziet u ze zelfs voorbij uw villa zwemmen, u hoort een puffend geluid en ze komen voorbij. Het zijn beschermde dieren. Vaar niet te hard in de kanalen want uw schroef kan een manatee raken.
Ze houden van warm water. In het manatee centrum kunt u ze zien (vooral in de wintermaanden). Samen met hun jonge beesten.
Het adres: Manatee Center, 10901 State Road 80 (Palm Beach Blvd) Fort Myers FL 33905. Geen entree en zeker een bezoekje waard.


Babcock Ranch Ecotours

Vlakbij op Punta Gorda is Babcock Eco Ranch, een safari ranch, die u echt moet bezoeken wanneer u in Cape Coral bent. Een  90 minuten durende safari tocht met een enthousiaste gids in een geweldige open bus!

Ontdek het natuurlijke hart van Florida tijdens een 90 minuten Eco-Tour. Ervaar de sensatie bij het zien van alligators, vogels, herten, wilde honden, wilde kalkoenen, kraanvogels en nog meer, vaak binnen een paar meter van uw bus .

Reis door vier verschillende ecosystemen waaronder Telegraph Cypress Swamp.

De gidsen zullen uw ervaring met hun commentaren ondersteunen. Ga terug naar de pure natuur van Florida en geniet van de opwinding van een echt wildernis avontuur in Florida. Ook super leuk voor kinderen.

U zult veel alligators, vele soorten vogels, cracker runderen, kalkoenen en meer zien! Geniet van een lunch in de Gator Shack en neem de tijd om door de cadeauwinkel te lopen. Geniet van een bijzondere dag in Babcock Ranch!

Klik op de foto voor een video impressie.


https://sunsplashwaterpark.com/index.php

Attracties voor kinderen of voel jezelf een kind

Vakantie met kinderen? Of gewoon als volwassenen jezelf uitleven? Ga dan eens naar Sunsplash Water Park. Heel veel water plezier. Zo'n 14 acres met waterattracties en veel plezier voor groot en klein. 


Ga naar een strand met schelpen, zoals bijvoorbeeld Sanibel. Neem tasjes mee en verzamel de mooiste schelpen. U mag ze meenemen naar Europa.

Of ga minigolfen in het Jungle Golf MiniGolf bij Jungle Golf. Of ga alligators voeren en minigolf bij Smuggler Cove Adventure.

 
Nog meer activiteiten?

Nog niet voldoende activiteiten gezien in rondom Cape Coral en Fort Myers? Bezoek dan de website van Tripadvisor Fort Myers of Tripadvisor Cape Coral met meer dan 200 tips voor activiteiten in de buurt. Ook voor alle andere plaatsen is Tripavisor een goede website. Ik heb niet alle activiteiten persoonlijk bezocht natuurlijk.

Nog meer shopping malls?

Wilt u liever een dagje gaan shoppen in een shoppingmall? Gebruik dan de mallseeker en sorteer op afstand van Zipcode 33993. Bekijk de websites en let goed op of uw favoriete merken in de mall aanwezig zijn. De Miromar Outlet in Estero is één van de favorieten en héél dichtbij.


 
E-mailen
Bellen