EEN PRIVÉ BOOT IN DE BOOTLIFT VAN UW VILLA DAN NOEMEN WIJ LUXE

Zelf een boot huren? Dat kan! U vaart dan door de mangroven naar de Golf van Mexico en kunt een schat aan mooie stranden en plekjes bezoeken. De dolfijnen zwemmen met u mee. Zie de video rechts in het scherm. Vanaf drie aaneengesloten dagen verhuren wij boten. Kijk op de website van Simone en Manfred Pfeil van Rainbow Boatrentals en kies de boot uit die u wilt huren tijdens uw verblijf in Cape Coral.

Geef de boot van uw keuze aan mij door en u ontvangt van mij een aanbieding. De eerste dag brengt kapitein Manfred de boot om 09.00 uur bij uw villa (SE Cape Coral) of haalt u de boot bij hem op (NW) Cape Coral. U krijgt een uitgebreide instructie. De foto hiernaast is gemaakt door gasten die in oktober 2017 een boot huurden. Kijk voor de laatste nieuwe boten van kapitein Manfred op zijn Facebookpagina of website

Vaarbewijs in Florida

Een vaarbewijs is voor volwassenen in Florida niet vereist (auto rijbewijs is voldoende). Personen die geboren zijn op of ná 1 januari1988, dienen een Florida vaarbewijs te bezitten. Dit vaarbewijs kan behaald worden op internet en kost $ 34,95. Deze kosten hoeven pas betaald te worden nadat de kandidaat geslaagd is (80% van de vragen goed beantwoorden). Personen jonger dan 23 jaar én in het bezit van vaarbewijs kunnen in alle gevallen uitsluitend varen met een persoon ernaast die geboren is vóór 1988 en in het bezit is van een rijbewijs. Het Florida vaarbewijs blijft 3 maanden geldig, dus let op dat u het niet té vroeg aanvraagt.

Tip voor de volwassenen: U kunt gratis op de website van het Florida vaarbewijs de leerstof doorlopen en kennis opdoen van de specifieke regels in Florida. Varen in Florida is anders dan in Nederland. 

Boot trips

Boot gehuurd? Dan krijgt u op de eerste dag een uitgebreide instructie van kapitein Manfred. Tijdens deze instructie vertelt Manfred u alles wat u moet weten en geeft hij u ook heel veel tips voor mooie uitstapjes op het water. Ik heb ook wat boot trips voor u op een rijtje gezet, zodat u vooraf al een idee krijgt van hoe geweldig het is. Ga naar een van de vele eilanden en leg u boot aan bij een restaurant. Neem de hengels mee, de waterski', het wakeboard en voldoende water.
Geen boot gehuurd? Sommige locaties zijn ook bereikbaar met de auto. 


Reserveren boot

Reserveer dan uw boot bij Cape Coral Boat Rentals of Paradise Boat Rentals. Beide bootverhuurders verhuren boten ook voor één dag en zijn beiden gevestigd in Cape Harbour in Cape Coral. Reserveer op tijd, want zeker in het hoofdseizoen is het er erg druk. In Cape Harbour vaart u direct het open water op en de dolfijnen zwemmen met u mee. Bij Wind en Water Sports Fort Myers Beach kunt u waterscooters en stand-up Paddle huren. Of ga mee met een georganiseerde dolphin tour.

Tip: ga na uw boottrip lekker uit eten in restaurant Rumrunners in Cape Harbour. Wel vooraf een tafeltje reserveren aan het waterfront hoor!


 
E-mailen
Bellen