ONTDEK SOUTH WEST FLORIDA EN NEEM CAPE CORAL ALS UITVALSBASIS VOOR HÉÉL FLORIDA

Waarom heb ik gekozen voor Cape Coral, South West Florida?

Heel eenvoudig....South West Florida is geweldig mooi. Cape Coral is een geweldige plaats om te verblijven, het heeft alles in zich om van uw vakantie een droomvakantie te maken..mooie stranden en veel bezienswaardigheden, activiteiten en cultuur. Naast alle faciliteiten waar u gebruik van kunt maken is er nog heel veel meer te zien en te beleven in Cape Coral. Winkels, stranden, watersport, golf, (kinder)activiteiten en nog 1.001 dingen meer. Eigenlijk heeft Cape Coral alles al in huis voor uw vakantie, maar we willen natuurlijk ook meer zien van Florida.

Cape Coral is centraal gelegen voor alle bezienswaardigheden in Florida met een dagtrip en/of in combinatie met aankomst/vertrek van de vlucht uit en naar Europa.

Ik heb zelf één keer een rondreis gemaakt door Florida en kwam bekaf thuis. Rennen van hotel naar hotel en leven vanuit de koffer is niets voor mij. Met een mooie luxe villa in Cape Coral als uitvalbasis en een goed plan voorkom je al die stress en ben je ook nog veel goedkoper uit. Maak een uitstapje wanneer het je uitkomt en kom
's avonds lekker thuis in 'je eigen huis'. Neem een duik in het zwembad en geniet van alle luxe.

Ik geef u op deze pagina tips over uitstapjes in de nabije omgeving van Cape Coral, en zeker ook over Pine Island. Daar is zoveel te beleven. Net om de hoek van de straat. Het mooiste 'vergeten' eiland. 
Maar ook krijgt u tips over dagtrips naar andere bijzondere plaatsen in Florida, zoals Mïami, Everglades, Orlando, Key West. Een aantal tips heb ik uit eigen ervaring, maar de meeste zijn aangedragen door de gasten die de afgelopen jaren hun ervaringen met mij deelden. Het is heel bijzonder dat deze website samen met gasten is samengesteld. Ik leer elke dag weer van gasten. Ze geven me mooie tips en dragen ook verbeterpunten aan. Met de tips ben ik hartstikke blij en de verbeterpunten neem ik altijd ter harte.
Ik ben benieuwd wat u vindt van de dichtbij en dagtrips. Hulp nodig? Ik hoor het graag

Wil je meer tips? Kijk dan zeker eens op onderstaande websites. 
Tripadvisor

Visit Florida

Getyourtourgide.nl

 
E-mailen
Bellen