AUTOHUUR

Wie naar Florida gaat heeft een auto nodig natuurlijk. Het aanbod van verhuurders is geweldig groot. Ik heb al heel wat ervaringen met autoverhuurders in Florida. Ik weet nu dat ik voortaan altijd mijn auto huur bij Alamo. Alle andere autoverhuurders zijn minder.

Boek uw auto altijd ruim voor u met vakantie gaat. En zorg ervoor dat u de auto met dezelfde creditcard ophaalt op het vliegveld. Heeft u die credit card niet bij u dan krijgt u de auto niet mee.

Tip: Boek uw rental car via de website van Alamo of op een vergelijk website waar Alamo wordt aangeboden. Voor mij is dit altijd een perfecte verhuurder geweest. Ik heb twee keer een andere (minder) bekende autoverhuurder gehad en het werd een hoop gedoe bij het afhalen. 

Ik weet dat u al verlekkerd kijkt naar die grote Amerikaanse auto's, maar wees verstandig. Boek niet meteen de grootste auto, maar de auto die bij uw gezelschap past. Upgraden kan altijd nog, maar meestal mag u gewoon een auto uitkiezen. Let goed op hoe u de brandstof regelt. ik adviseer u om met volle tank te vertrekken vanuit de luchthaven en met volle tank weer terug te brengen. Vlakbij het vliegveld is een tankstation. 

Loop altijd even langs uw huurauto heen en maak foto's van deukjes e.d. Dat voorkomt discussies achteraf. Let ook op of u de auto met volle tank terug moet brengen.

Het is verstandig om een Florida SunPass bij uw rental car te nemen. Dit kunt u regelen bij het afhalen van uw auto. Veel tolwegen worden in Florida momenteel omgezet naar onbemande tolhuisjes. Alleen elektronisch betalen is daar nog mogelijk.
Bij Alamo kost de SunPass ongeveer $ 25,-per huurperiode. U kunt dan bij elke tolpoort doorrijden onder de boog met het SunPass logo. Uw tol wordt dan automatisch geïncasseerd van uw creditcard. Geen SunPass? Dan moet u toch door dat poortje rijden. Ook dan wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven, maar met een fikse boete er bovenop. Komt u vaker in Florida? Kijk dan eens op de website van Sunpass. U kunt ook zelf een Sunpass aanschaffen die langer geldig blijft. 


 
E-mailen
Bellen