WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - MEER DAN 60 LUXE VILLA'S - UW DROOMVAKANTIE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

CAPE CORAL FLORIDA - HERE WE COME!

Dat riep ik toen ik, dik tien jaar terug, in Florida aankwam en ik meteen verkocht was. Florida, the Sunshine State! 365 dagen zon, vriendelijke mensen, héél veel te zien en te beleven. Voor jong en oud.

Ik kwam in Cape Coral aan en wist dat dit dé plaats was waar alles samenkomt voor een onvergetelijke Florida droomvakantie!
Veel mooie witte stranden, watersport, cultuur, golfbanen, ruim opgezet en centraal gelegen in South West Florida. Direct aan de Golf van Mexico aan de uitloper van de Caloosahatchee River. Alle plaatsen die u wilt bezoeken tijdens uw Florida vakantie zijn in een dagtrip te bezoeken. Zoals Miami, Tampa, Naples, Key West. Maar ook dichtbij Sanibel Island, Captiva en héél dichtbij Pine Island.

Ontdek, net als ik, South West Florida.

Ik help u graag bij het vinden van de voor u geschikte luxe villa in Cape Coral, de boot of kano die u wilt huren, de Harley Davidson of wat nog meer.
Ik wil graag uw gids zijn. 


Op één website keuze uit ruim 60 mooiste en meest luxe vakantievilla's in Cape Coral in het Zuid Westen van Florida. Rechtstreeks aan de Golf van Mexico. Alle villa's beschikken over een privé zwembad met heel veel luxe faciliteiten en zijn gelegen aan een kanaal dat (meestal) rechtstreekse toegang geeft tot de Golf van Mexico.

Aan de steiger van uw vakantievilla ligt de boot waarmee u, met de dolfijnen in uw kielzog, richting Sanibel, Captiva of alle andere mooie plaatsen kunt varen. Of liever golfen, tennis, sportschool, sportvissen, Harley huren of iets anders? Ik regel het graag voor u.

Surf eens op uw gemak over onze website. Alles informatie staat gerubriceerd in de kopjes bovenin deze pagina. Vergeet niet dat wanneer u doorgeklikt heeft op een kopje, bovenin die pagina nog subrubrieken staan.
Ziet u op onze website een tikfoutje of werkt een link niet? Geef het aan mij door s.v.p. met het contactformulier. Ook tips of suggesties zijn van harte welkom..