WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - MEER DAN 60 LUXE VILLA'S - UW DROOMVAKANTIE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

VILLA HUREN

Een villa huren van particulieren in Florida is een kwestie van vertrouwen. De regels in Florida voor verhuur zijn (terecht) streng. Vergeet niet dat Florida subtropisch is. Pest control (controle op ongedierte in en rondom) de villa en kwaliteit zwembadwater zijn daarin héél belangrijk. Vakantievilla's in Florida staan ook soms enkele weken/maanden leeg. Eigenaren willen dan weleens besparen op het onderhoud van zwembad, airco en hot tube. De legionalla bacterie krijgt dan vrij spel, met alle mogelijke gevolgen van dien.
Oiok afdracht van Floridatax is voor verhuur een must. Echt ik vind het ook niet leuk, maar 11% Floridatax is een must. De taxcollecter controleert daar op.
Maar soms gaat het wel eens mis wanneer gasten op het laatste moment er toch voor kiezen om een 'goedkopere' villa te huren in Cape Coral. Onderstaande gasten heb ik kunnen helpen gelukkig. Maar alsjeblieft..ik help u ook graag hoor, maar het liefste met leuke tips:-) Ik weet dat er in Florida ook goedkopere villa's zijn dan de villa's die ik verhuur. Echter goedkoop is héél vaak duurkoop.

Hieronder enkele voorbeelden die ik met toestemming van de gasten mocht plaatsen.

Familie Harry H.

Ik had een aanvraag voor verhuur in november 2014. Villa Palm Breeze was toen al verhuurd, dus de familie zocht daarna zelf een andere villa en had die ook gevonden. Op 1 november 03.00 uur kreeg ik een WhatsApp. Het huis in Cape Coral bleek niet te bestaan. Ik ben direct mijn bed uitgesprongen. Ik adviseerde het gezin om te overnachten in een hotel en contact met me te houden. De volgende dag heb ik ze een mooie villa aan kunnen bieden via mijn property management, Ze hebben een prima vakantie gehad, Helaas dubbele kosten.
Familie Harry H. (2 volwassenen)

Familie Ilse H. met drie kindjes < 12 jaar

Deze familie wilde in 2015 villa Palm Breeze huren, maar de villa was niet beschikbaar in die periode. Natuurlijk konden ze kiezen voor een van de andere villa's die ik aan kon bieden, maar ze kozen voor een villa die via Micazu werd aangeboden. Op de datum van aankomst kreeg ik (wederom) om 03.00 uur een telefoontje. Niet raar want dat is 21.00 uur in Cape Coral, het tijdstip dat de meeste aankomsten zijn in Cape Coral. Weer mijn bed uit! De villa had geen pest control gehad, ongedierte liep door het huis. Villa en ook bedden zaten vol schimmel. Zwembad was groen. Ze durfden niet in de villa te blijven slapen met drie kindjes. Advies gegeven om naar een hotel te gaan. De volgende dag hebben ze een mooie villa van mijn property management mogen betrekken.
Ilse H 2 volwassenen en 3 kinderen