EEN CRUISE? MOOIE COMBINATIE MET UW VAKANTIE IN CAPE CORAL

Wilt u voor of na uw bezoek aan villa Palm Breeze een cruise maken?

Ik denk graag met u mee. Laat me weten wat uw plan is.

Welke cruise maakt u? Wordt het de Bamaha's? Nassau? Sint Maarten of Cuba?

Ik geef u graag tips.

De organisatie waar onze gasten en ook wij de beste ervaringen mee hebben is Norwegian. Mooie schepen, goede accommodatie en alles op en top.

Vertrek met uw cruise vanaf Mïami. Ik geef u alle tips om dit zo goed mogelijk te regelen. Plan uw cruise voor of na uw verblijf in Cape Coral. Dat scheelt u weer dagen autohuur. Bekijk hier alle aanbiedingen voor cruises.

CUBA

Met een cruise kunt u sinds vorig jaar ook Cuba bezoeken, al is dit met Trump weer iets terug gedraaid.
U komt dan vanuit Amerika als 'Amerikaan' in Cuba aan. Dat is niet in uw voordeel, want als Europeaan bent u véél meer welkom in Cuba.
Advies van een van onze gasten is om een weekje Cuba te boeken vóór u naar Florida komt. Boek u eerste ticket naar Havanna.
Ontdek (nog even) het echte pure Cuba voordat de grote M fastfoodketen er zich vestigt. Doe een weekje Cuba en vlieg dan door naar Miami. Krap een uur vliegen. Ticket al vanaf € 89.- (Delta Airlines) Pik in Miami uw huurauto op en vlieg na uw verblijf in Cape Coral rechtstreeks terug naar Europa.
Een goede website om u te oriënteren op een bezoek aan Cuba is Cuba Reizen. Op de website staan al heel veel tips, maar voor € 11.95 kun je een boek bestellen. Het is écht een aanrader en het geld dubbel en dwars waard.

 

 
E-mailen
Bellen