WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - MEER DAN 60 LUXE VILLA'S - UW DROOMVAKANTIE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

EEN UNIEK TEAM DAT ZORGT VOOR UW ZORGELOZE DROOMVAKANTIE

INE - florida-usa

In 2008 kocht ik in Cape Coral een spiksplinter nieuwe villa. Ik was al helemaal gek op Florida en met dit huis werd het alleen maar gekker. Het huis werd nog mooier, de tuin werd subtropisch met meer dan 100 palmbomen, tropische planten, een buitenkeuken en een giga groot boat deck met Tiki hut. Niet voor niets kreeg de villa de naam Palm Breeze. Met altijd zon en een heerlijk briesje door de palmen, was en is de villa één van de mooiste villa's in Cape Coral.

Villa Palm Breeze wordt vanaf 2009 verhuurd. Na een tijdje bleek dat ik vanuit Europa te weinig grip had op onderhoud, schoonmaak en contact ter plaatse, Dus nam ik MHB Property Management in de arm. Een gouden greep! Sinds de samenwerking met MHB heb ik alleen maar 100% tevreden gasten mogen verwelkomen. De meeste in villa Palm Breeze maar, omdat een jaar maar 52 weken heeft, ook veel gasten in de ruim 60 luxe villa's van MHB in Cape Coral. Alle gasten krijgen dezelfde service en allemaal zijn ze tevreden.

MICHELLE- MHB

Samen met MHB kan ik het hoge serviceniveau dat ik wil hebben leveren. Villa Palm Breeze werd vanaf 2012 ruim 45 weken per jaar verhuurd met een beoordeling van 9,6 op de schaal van 10.

MHB Property Management verhuurt meer dan 60 luxe villa's in Cape Coral. Alleen villa's die aan de hoge eisen van MHB voldoen, worden door MHB te huur aangeboden en onderhouden.

Michelle Bergmann van MHB is het vaste aanspreekpunt ter plaatse voor de gasten. Zij beheert, samen met haar man Herbert en hun drie zonen, alle villa's en verzorgt de verhuuradministratie. U huurt uw luxe villa in dollars en betaalt rechtstreeks aan MHB.
Zij hebben de vereiste licenties en staan onder toezicht van alle instanties in Florida. U bent er van verzekerd dat de villa die u huurt voldoet aan alle hoge eisen die er in Florida worden gesteld aan verhuur van vakantiehuizen.
Zoals onder andere: afdracht van Floridatax (toeristenbelasting), pest control (heel belangrijk in een subtropisch gebied), zwembadonderhoud, schoonmaken, tuinonderhoud en nog veel meer. Maar ook bent u ervan verzekerd dat de villa ook echt bestaat.

U komt niet aan in Florida en gaat zoeken naar de villa, maar het adres bestaat niet. Zeg niet dat het u niet kan overkomen. Na bijna 10 jaar weet ik wel beter. Het kan écht iedereen overkomen.

Maar ook in het geval dat de door u gehuurde villa niet beschikbaar is. Denk daarbij aan overstroming, brand, storm of andere calamiteiten. Ook dan heeft u de garantie dat u de keus heeft uit óf een minimale gelijkwaardige villa in Cape Coral óf 100% reissom retour.

Deze garantie kan een particuliere huiseigenaar u nooit geven. Wel samen met het team van MHB. Samen garanderen wij u een fantastische vakantie in de Sunshine State Florida.

ZANETA ZIEBA

In 2015 kwam ik Artur en Zaneta Zieba uit Chicago tegen. Ze zochten een luxe villa in Cape Coral, die goed te verhuren is. Ze kwamen uit bij villa Palm Breeze. Vanaf november 2015 is Zaneta Zieba de eigenaar van villa Palm Breeze. In januari 2016 hebben Zaneta, Michelle en ik de handen ineen geslagen en werken we  samen om van uw vakantie in Cape Coral Florida een droomvakantie te maken.

Voor gasten uit Europa verandert er niets. Ik blijf de verhuur van villa Palm Breeze en alle andere villa's van MHB verzorgen. Ik blijf uw aanspreekpunt en zet mijn jarenlange ervaring graag in voor de gasten. Ik ken Florida en zeker Cape Coral op mijn duimpje.

Met z'n drieën zorgen wij ervoor dat uw vakantie in Cape Coral een droomvakantie wordt.

Tot ziens in villa Palm Breeze of één van de andere luxe villa's in Cape Coral Florida.