WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - VILLA PALM BREEZE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

UW VAKANTIE IN FLORIDA WORDT EEN DROOM VAKANTIE. DAT BELOOF IK!

Ik ben in 2009 begonnen met het verhuren van villa Palm Breeze in Cape Coral Florida. Dat doe ik samen met MHB Property Management. Een professioneel property management bureau dat alle licenties heeft, waarmee u verzekerd bent van een zorgeloze vakantie.
Een gouden greep, want door onze unieke samenwerking heb ik alleen maar 100% tevreden gasten. Helaas moest ik vaak 'nee' verkopen. Villa Palm Breeze is elk jaar meer dan 45 weken verhuurd.

MHB

Ik verhuur daarom sinds 2012 ook de andere (meer dan 60) luxe villa's van MHB Property Management. Ook voor deze villa's krijg ik mooie beoordelingen terug van de gasten. De villa's die MHB verhuurt zijn heel divers. De prijzen variëren van $ 100.- tot $ 320.- per nacht. Niet één villa is slecht. Allemaal zijn ze luxe, schoon, hebben ze een zwembad etcetera. Het prijsverschil zit in de ligging, de extra luxe, grootte e.d.
Ik ken alle villa's en wil u hierin graag adviseren.

Klik op de foto hiernaast en u kunt alle villa's van MHB bekijken.

U kunt, wanneer u dat wilt, rechtstreeks boeken op de website van MHB. Vermeld daarbij dan wel dat u via mij geboekt hebt. Wanneer u dat niet vermeld dan loopt u mijn service mis. In de prijs maakt het niets uit. Sterker nog, wanneer u via mij boekt kan ik u vaak nog wat extra's bieden.

Mijn advies
: Neem vóór u boekt contact met mij op. Ik adviseer en help u graag. Ik blijf uw aanspreekpunt vóór, tijdens en na uw vakantie. Ik geef u tips en onderhandel over de prijs. Zie ook ons gastenboek voor reviews van gasten die in andere villa's dan villa Palm Breeze verbleven.