WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - MEER DAN 60 LUXE VILLA'S - UW DROOMVAKANTIE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

AUTOHUUR

Wie naar Florida gaat heeft een auto nodig natuurlijk. Het aanbod van verhuurders is geweldig groot. Ik heb al heel wat ervaringen met autoverhuurders in Florida. Ik weet nu dat ik voortaan altijd mijn auto huur bij Alamo. Alle andere autoverhuurders zijn minder.

Boek uw auto altijd ruim voor u met vakantie gaat. En zorg ervoor dat u de auto met dezelfde creditcard ophaalt op het vliegveld. Heeft u die credit card niet bij u dan krijgt u de auto niet mee.

Tip: boek uw rental car via de website van Lejebil. Die boeken de rental cars ook bij Alamo. U huurt de auto all inclusive en het scheelt u echt veel geld. Aanbetaling is weinig en goede annuleringsvoorwaarden.

Ik weet dat u al verlekkerd kijkt naar die grote Amerikaanse auto's, maar wees verstandig. Boek niet meteen de grootste auto, maar de auto die bij uw gezelschap past. Upgraden kan altijd nog, maar meestal mag u gewoon een auto uitkiezen.

Loop altijd even langs uw huurauto heen en maak foto's van deukjes e.d. Dat voorkomt discussies achteraf. Let ook op of u de auto met volle tank terug moet brengen.

Het is verstandig om een Florida SunPass bij uw rental car te nemen. Dit kunt u regelen bij het afhalen van uw auto. Veel tolwegen worden in Florida momenteel omgezet naar onbemande tolhuisjes. Alleen elektronisch betalen is daar nog mogelijk.
Bij Alamo kost de SunPass $ 19.75 per huurperiode. U kunt dan bij elke tolpoort doorrijden onder de boog met het SunPass logo. Uw tol wordt dan automatisch geïncasseerd van uw creditcard. Geen SunPass? Dan moet u toch door dat poortje rijden. Ook dan wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven, maar met een fikse boete er bovenop.