WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - VILLA PALM BREEZE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

ALLES WAT U MOET WETEN OVER UW VLIEGREIS NAAR FLORIDA

Het is het verstandigste om eerst uw villa te boeken en daarna pas de tickets en andere faciliteiten. Met de aankomst en vertrekdatum in uw villa is altijd nog wel te schuiven, met de vliegdata niet.
Daarna gaat u kijken of alle paspoorten nog minimaal 3 maanden na terugkomst van uw vakantie geldig zijn en vraagt u uw ESTA aan. Zonder deze twee belangrijke documenten komt u Amerika niet in.

TICKETS BOEKEN

We beginnen met het boeken van de tickets. Bij uw boeking houden we rekening met het feit dat uw aankomst en vertrek in de villa een dag eerder of later kan zijn. Maar dat kan natuurlijk niet altijd. Daarom houd ik altijd contact met gasten over het boeken van hun tickets. Ik denk mee en zoek graag mee voor de juiste vliegticket.

Toen ik 10 jaar terug voor het eerst naar Florida ging was het eenvoudig. Zo'n acht weken voor vertrek waren de tickets het goedkoopste. Maar dat is nu niet meer. Er is een ware oorlog tussen alle low price fighters aan de gang. Zelfs al een half jaar voor vertrek worden tickets aangeboden voor geweldig mooie prijzen.
Voordat u echt op zoek gaat naar tickets moet u weten op welk vliegveld u aan wilt komen in Florida.

  • Wilt u in Orlando een pretpark bezoeken en ook Miami bezoeken? Dan is TUI een mooie optie. Zij vliegen héén rechtstreeks vanuit Amsterdam op Orlando Sanford en terug rechtstreeks vanuit Miami naar Amsterdam. Neem heen een hotel in Orlando, bezoek de pretparken en ga naar Cape Coral. Terug vertrekt u vanuit Cape Coral naar Miami en ga daar de stad verkennen voordat u terugreist naar Europa.
  • Wilt u Cape Coral als vertrekpunt van al u trips gebruiken? (Miami 2,5 uur - Key West 2,5 uur - Orlando 3 uur rijden) maar ook de vele bezienswaardigheden van South West Florida bezoeken? Dan is Fort Myers International Airport hét vliegveld om aan te komen. Mooi vliegveld en slechts 30 minuten rijden naar uw villa.

Dus elk nadeel heeft zijn voordeel...let goed op bij overstappen of u voldoende tijd hebt om uw vlucht te halen bij een vertraging. Vliegt u met dezelfde maatschappij dan is het risico nog beperkt, maar gecombineerde vluchten houden doorgaans geen rekening met elkaar.

Goede vergelijking websites zijn SkyScanner en Vliegennaar.
Komt u er niet uit? U kunt altijd contact met mij opnemen. Ik zoek graag met u mee.