WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - MEER DAN 60 LUXE VILLA'S - UW DROOMVAKANTIE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

RESERVEREN EN PRIJZEN

Heeft u de vakantievilla voor uw droomvakantie in Cape Coral Florida gevonden? Neem dan contact met mij op. Ik ga dan voor u aan de slag om u een mooie op maat aanbieding aan te bieden.

Wij verhuren in dollars. Waarom?

Huren van een vakantievilla van particulieren brengt risico's met zich mee en zeker in Florida. De wet stelt in Florida hoge eisen aan vakantie villa's. Florida is subtropisch en de eisen voor hygiëne en pest control zijn hoog voor o.a. het zwembad en de tuin. Ook de afdracht van floridatax (toeristenbelasting) is een must. En wat gebeurt er wanneer uw vakantievilla onverhoopt niet beschikbaar is? Deze en nog veel meer redenen hebben we meegenomen in ons besluit om alleen nog maar te verhuren in dollars en via ons gecertificeerd property management ter plaatse. U heeft daarmee in Nederland én in Cape Coral Florida een contactpersoon die 24 uur per dag voor u klaar staat. En belangrijk ook: Uw aanbetaling en restantbetaling worden pas aan de huiseigenaar overgemaakt nadat u tevreden weer naar huis bent.

Echt dat is een hele rust voor u en voor mij. U betaalt in dollars aan het property management. Zij garanderen u dat de gehuurde villa tip top in orde is. Zo niet?  Dan ontvangt u naar keuze óf een andere vergelijkbare villa óf 100% geld terug. Zij verzorgen de in- en uitcheck en staan voor u klaar. Vanuit Nederland kan ik dat niet.
Het is belangrijk dat de 'zakelijke' kant van uw droomvakantie ook goed wordt afgehandeld. Daar zorg ik voor! Tot nu toe hebben wij na ruim acht jaar verhuren alleen maar 100% tevreden gasten en een gemiddelde beoordeling van gemiddeld 9,6 op de schaal van 10.

Tarieven

De tarieven van de villa's variëren van $ 96.- tot $ 210.- per nacht. Afhankelijk van de ligging en de faciliteiten. Zie pagina keuze maken.

Ik ken (bijna) alle villa's persoonlijk, dus ik kan u altijd goed adviseren. Kijk op de website van ons property management bureau of op de pagina van de best beoordeelde villa's en zoek de villa van uw keuze. Laat het me weten en ik ga voor u aan de slag! Ik denk natuurlijk ook graag met u mee in het huren van een boot, fietsen, kano's of motors. Maar ook wanneer u meer wensen hebt, dan zoek ik dat graag voor u uit.

Bijkomende kosten:

  • $ 75,- boekingskosten*
  • $ 13.- per dag kosten elektra*
  • $ 160.- /$ 170.- dollar schoonmaakkosten*
  • $ 59.- verzekeringspremie voor schade aan de villa tot max. $ 3.000.- (u betaalt géén waarborgsom). -
  • 11,5% Floridatax over bedragen gemerkt met *
  • kosten overboeking of kosten incasso creditcard v.r.v. gasten.

Alle villa's hebben dezelfde hoge luxe standaard. Er ontbreekt u aan niets in de villa. U kunt met alleen handbagage komen.

Kijk zeker ook eens op onze pagina aanbiedingen. Wie weet is er een aanbieding voor de periode waarin u wilt gaan.

Lees hier de boekingsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur me het contactformulier en laat me weten wat uw wensen zijn. Ik regel alles voor jullie, van kinderbedje, veiligheidsnet om het zwembad, boothuur, fietsen, kajaks, motors tot wat u ook maar wilt! Kijk zeker ook naar de informatie over vliegvelden, vliegtickets, Esta en nog meer rondom uw vliegreis naar Florida