WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - VILLA PALM BREEZE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

RESERVEREN EN PRIJZEN

Hebt u in interesse in het huren van villa Palm Breeze of een van de andere ruim 60 villa's in Cape Coral? Wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik help u graag om van uw vakantie in Florida een droomvakantie te maken.

Wij verhuren in dollars. Waarom?

Huren van een vakantievilla van particulieren brengt risico's met zich mee en zeker in Florida. De wet stelt in Florida hoge eisen aan vakantie villa's. Florida is subtropisch en de eisen voor hygiëne en pest control zijn hoog voor de villa, het zwembad en de tuin. Ook de afdracht van floridatax (toeristenbelasting) is een must. En wat gebeurt er wanneer uw vakantievilla onverhoopt niet beschikbaar is? Deze en nog veel meer redenen hebben we meegenomen in ons besluit om alleen nog maar te verhuren in dollars en via ons gecertificeerd property management ter plaatse. U heeft daarmee in Nederland én in Cape Coral Florida een contactpersoon die 24 uur per dag voor u klaar staat. En belangrijk ook: Uw aanbetaling en restantbetaling worden pas aan de huiseigenaar overgemaakt nadat u tevreden weer naar huis bent.

Echt dat is een hele rust voor u en voor ons. U betaalt in dollars aan het property management en zij garanderen u dat de gehuurde villa tip top in orde is. Zo niet?  Dan ontvangt u naar keuze óf een andere vergelijkbare villa óf 100% geld terug. Zij verzorgen de in- en uitcheck en staan voor u klaar. Vanuit Nederland kan ik dat niet.
Het is belangrijk dat de 'zakelijke' kant van uw droomvakantie ook goed wordt afgehandeld. Daar zorgen wij voor! Tot nu toe hebben wij na ruim acht jaar verhuren alleen maar 100% tevreden gasten en een gemiddelde beoordeling van 9,6 op de schaal van 10.
Kijk zeker ook op ervaringen en tips.

Tarieven

De tarieven van de villa's variëren van $ 96.- tot $ 210.- per nacht. Afhankelijk van de ligging en de faciliteiten. Zoals bijvoorbeeld:

 • Aan een kanaal 
 • Met Gulf Acces (directe toegang tot Golf van Mexico)
 • In welk gebied ligt de villa en hoeveel privacy heeft u?
 • Aantal personen
 • Hoogseizoen of laagseizoen
 • Voor huren voor meer dan een maand zijn er aangepaste tarieven.

Ik ken (bijna) alle villa's persoonlijk, dus ik kan u altijd goed adviseren. Kijk op de website van ons property management bureau en zoek de villa uit van uw keuze. Laat het me weten en ik ga voor u aan de slag! Ik denk natuurlijk ook graag met u mee in het huren van een boot, fietsen, kano's of motors. Maar ook wanneer u meer wensen hebt dan zoek ik dat graag voor u uit.
Natuurlijk is onze favoriete villa Villa Palm Breeze onze eerste keus, maar ook voor alle andere villa's die ik verhuur, geldt dat ze allemaal voldoen aan de hoogste eisen die er in Florida gesteld worden aan vacation rentals.
Villa Palm Breeze kost in het laagseizoen (1 mei - 15 december) $ 140.- per nacht en in het hoogseizoen (16 december - 30 april)  $ 200.- per nacht. Prijzen van alle villa's is gebaseerd op 4 personen. Voor de 5e en 6e persoon geldt een toeslag van $ 105.- per week Kinderen < 12 jaar vallen hier buiten. Voor villa Palm Breeze en enkele andere villa's kan ik de toeslag voor 5e en 6e persoon schrappen. 

Vaste kosten:

 • $ 75,- boekingskosten*
 • $10.- per dag kosten elektra*
 • $ 160.- /$ 170.- dollar schoonmaakkosten*
 • $ 59.- verzekeringspremie voor schade tot max. $ 3.000.- (u betaalt géén waarborgsom). -
 • 11% Floridatax over bedragen gemerkt met *
 • kosten overboeking of kosten incasso creditcard v.r.v. gasten

Kijk zeker ook eens op onze pagina aanbiedingen. Wie weet is er een aanbieding voor de periode waarin u wilt gaan.
Lees hier onze boekingsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur me het contactformulier en laat me weten wat uw wensen zijn. Ik regel alles voor jullie, van kinderbedje, veiligheidsnet om het zwembad, boothuur, fietsen, kajaks, motors tot wat u ook maar wilt! Kijk zeker ook naar de informatie over vliegvelden, vliegtickets, Esta en nog meer rondom uw vliegreis naar Florida

Welkom in Florida en welkom in Cape Coral.