WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - VILLA PALM BREEZE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

GENIETEN VAN UW LUXE VILLA EN DE SCHITTERENDE OMGEVING

Natuurlijk gaat u dagtrips maken naar de bekende plaatsen in Florida. Maar vergeet alsjeblieft niet om ook te genieten van uw luxe villa. Een dagje 'thuis' blijven is geen straf. Lekker vissen vanaf het boatdeck en zwemmen in het zwembad. Wat vlees op de bbq en een wijntje of biertje erbij. Maar misschien wilt u toch even wat zien of beleven op zo'n dag. Ik zie zo'n dag al voor me:
Om 07.00 uur genieten van de zonsopkomst en daarna lekkere broodjes halen bij Publix. Ontbijten bij het zwembad waar de zon dan ook haar gezicht laat zien. Daarna een uitstapje doen en rond 19.00 uur de bbq aansteken, terwijl iedereen nog geniet van het zwembad, de Tikihut en boatdeck.
Ik heb wat uitstapjes voor u op een rij gezet die goed te combineren zijn met een rustige dag in uw villa. Maar vergeet ook niet om eens te kijken op de pagina's waar ik meer vertel over een boot, kajak of fiets huren. Of ga naar één van de stranden, of ga sporten. Het kan allemaal. Blader ook eens door deze brochure heen. Hierin staan alle recreatieve programma's in Cape Coral van mei t/m augustus 2018.

Edison Ford Winter Estate

Even nadenken...wie waren dat ook alweer?! Edison en Ford? Thomas Edison en Henry Ford waren begin vorige eeuw goede vrienden en hadden in Fort Myers Florida een winter buitenverblijf. Dit buitenverblijf is nu een museum.

Heel bijzonder om te zien hoe deze beide heren (alle twee met afkomst uit Nederland!) leefden en werkten in Florida in de wintermaanden. Een aanrader om dit te bezoeken. Daarna misschien nog even naar de Edison Mall of naar Down Town Fort Myers.

Lekker winkelen en eten in een van de vele restaurants. Of gewoon lekker in uw eigen luxe villa eten en genieten van de mooie avond.

Ontdek Pine Island

Het vergeten eiland van Florida. Bijna om de hoek van de straat. Het grootste eiland van Florida dat zijn naam heeft van de vele pine-bomen. Nog niet ontdekt door de grootste groep toeristen en oh zo mooi. Ik vertel er al over bij de uitstapjes per boot maar ook met de auto is er veel te beleven op Pine Island.
Het is een beetje een hippie eiland uit de jaren zestig. Kunstenaars en muzikanten trekken zich vaak terug op dit eiland. Jimmy Buffett schreef er onder andere zijn bekende song 'Cheeseburger in paradise'. Ontdek dit eiland ook en vertel het niet verder.Lekker eten kunt u er ook in één van de twaalf restaurantjes die het eiland rijk is.

Wandelen door de mangroven

Wandelt u graag? Ga dan zeker eens naar het Four Miles Cove Eco Preserve. Het mooiste wandelgebied door de mangroven in Cape Coral. Wandel 4 miles door de oorspronkelijke mangroven. U kunt er vissen vanaf het boatdeck. U bent welkom in het bezoekerscentrum om de geschiedenis van de mangroves te bekijken en/of om met een kano door de mangrove tunnel te varen.

Dolfijnen spotten met een Thriller Boat

Geen eigen boot huren en toch dolfijnen spotten? Dan is de Thriller Boat iets voor u. Gegarandeerd dolfijnen spotten. Bel voor de vertrektijden vooraf met de vaste telefoon in uw villa. Zorg dat u ruim op tijd bij de steiger bent want de mooiste plaatsen in de boot zijn vaak snel bezet. De mooiste plaatsen zijn de buitenste stoelen en de achterbank. Tijdens de trip rondom Sanibel en Captiva Island mag u niet gaan staan. Dit wordt echt een onvergetelijke tour.

Meer watersport

Op Fort Myers Beach kunt u diverse sportieve uitstapjes maken op het water. Maar ook nog dichterbij op Cape Coral Beach is genoeg te beleven voor een gezellig daguitstapje. Huur een waterscooter of ga met een bananaboat het water op, of huur een paddle board.

Manatee Centrum

De liefste beesten in het water in Florida zijn manatees. Een soort zeekoe, log en groot. Soms ziet u ze zelfs voorbij uw villa zwemmen, u hoort een puffend geluid en ze komen voorbij. Het zijn beschermde dieren. Vaar niet te hard in de kanalen want uw schroef kan een manatee raken.
Ze houden van warm water. In het manatee centrum kunt u ze zien (vooral in de wintermaanden). Samen met hun jonge beesten.
Het adres: Manatee Center, 10901 State Road 80 (Palm Beach Blvd) Fort Myers FL 33905. Geen entree en zeker een bezoekje waard.


Attracties voor kinderen of voel jezelf en kind

Vakantie met kinderen? Of gewoon als volwassenen jezelf uitleven? Ga dan eens naar Sunsplash Water Park. Heel veel water plezier. Zo'n 14 acres met waterattracties en veel plezier voor groot en klein.

Ga naar een strand met schelpen, zoals bijvoorbeeld Sanibel. Neem tasjes mee en verzamel de mooiste schelpen. U mag ze meenemen naar Europa.

Of ga minigolfen in het Jungle Golf MiniGolf bij Jungle Golf. Of ga alligators voeren en minigolf bij Smuggler Cove Adventure.
Nog meer activiteiten?

Nog niet voldoende activiteiten gezien in rondom Cape Coral en Fort Myers? Bezoek dan de website van Tripadvisor Fort Myers of Tripadvisor Cape Coral met meer dan 200 tips voor activiteiten in de buurt. Ook voor alle andere plaatsen is Tripavisor een goede website.

Nog meer shopping malls?

Wilt u liever een dagje gaan shoppen in een shoppingmall? Gebruik dan de mallseeker en sorteer op afstand van Zipcode 33993. Bekijk de websites en let goed op of uw favoriete merken in de mall aanwezig zijn. De Miromar Outlet in Estero is één van de favorieten en héél dichtbij.