WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - MEER DAN 60 LUXE VILLA'S - UW DROOMVAKANTIE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

UW VAKANTIE IN FLORIDA WORDT EEN DROOM VAKANTIE. DAT BELOOF IK U!

Door de corona crisis zijn enkele villa's afgevallen bij MHB. Dat komt omdat afgelopen jaar villa's die verhuurd werden niet meer verhuurd mochten worden. Alleen in een eigen villa mocht je verblijven. Dus verkopen was een optie of er zelf gaan wonen. Dan kon je als eigenaar er nog naartoe. Maar ook zelf (illegaal) gaan verhuren zonder property management was een optie natuurlijk. Inmiddels is het wat rustiger en hopen we dat na deze crisis er weer veel huiseigenaren overgaan op professionele verhuur en onderhoud. Medio april 2021 informeren wij u weer.
Bel of mail mij gerust. Tip: ga niet in zee met een verhuurder die niet voldoet aan de eisen van property management. Goedkoop is vaak duurkoop.

Ik verhuur ruim 60 villa's in Cape Coral Florida. Welke villa past het beste bij u? 
Ik ken (bijna) al deze villa's persoonlijk en ken in Cape Coral elk hoekje en gaatje. Ik wil u héél graag adviseren en voor u de boeking verzorgen. Het kost u niets extra's en betekent vaak een voordeel voor u. Kijk op de pagina gastenboek en u kunt lezen hoe gasten mij beoordelen. Om u te helpen met het maken van een keuze heb ik wat criteria voor u op een rijtje gezet.

Hieronder treft u een overzicht aan van de top 10 villa's die het meest worden geboekt en het cijfer van de beoordeling. De beoordeling (schaal 1-10) is gebaseerd op de negen items van tevredenheid.

Om uw keuze voor de juiste villa te vergemakkelijken, heb ik voor u wat eigenschappen op een rijtje gezet op de pagina keuze maken.
Natuurlijk mag u mij ook altijd bellen of een email sturen wanneer u er niet uitkomt. Wilt u een aanbieding ontvangen? Kijk dan op de pagina reserveren. Klik op de foto voor meer foto's en informatie.

Met deze Top 10 is niet gezegd dat de andere villa's 'minder' zijn. Nee, alle villa's die ik verhuur zijn perfect en voldoen aan de hoge eisen die MHB en ook de wet in Florida aan verhuur stellen. Het verschil zit hem in de wensen die de gasten hebben. Wilt u een boot huren, dan moet u een Gulf Acces villa kiezen. Wilt u rust en privacy? Komt u met een gezin met tieners? Een gezin met kleine kinderen? Wilt u golfen of vissen? Wilt u alleen een luxe villa met zwembad (low budget)? Ik denk in alle gevallen graag met u mee. In pas mijn advies aan op uw wensen. Over de kwaliteit van de villa hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle villa's zijn standaard luxe ingericht en voorzien van WIFI en alle luxe. Kom gerust met alleen handbagage!
Neem contact met me op en we gaan samen op zoek naar de villa die het beste aansluit op uw droomwens! 

Alle prijzen zijn in dollars. Laagseizoen = 1 mei - 15 december. Hoogseizoen = 16 december - 30 april. Dus net andersom als in Europa.

 

Hieronder de Top 10 villa's ... maar alle 60 villa's die ik verhuur zijn geweldig! Allemaal even luxe ingericht. Allemaal met privé zwembad en alle faciliteiten. Kom met alleen handbagage!

 

 

Maak uw keuze.
Wilt u rust, boot huren, privacy, Gulf Access of iets anders?
Hulp of advies nodig? Neem contact met me op.

 

1.VILLA PALM BREEZE

Ligging: NW - Gulf Access kanaal
Aantal personen: 6 (+ 2 personen Queen bedbank)
Zwembadverwarming/koeling: Solarmatten plus elektrisch
Slaapkamers: 3 Badkamers: 2
Bijzonderheden:
Subtropische tuin. Grote Lanai met buitenkeuken en loungehoek
Groot bootdeck met 4 liften voor 2 boten en 2 waterscooters en Tiki Hut. 3 lot perceel waardoor extra groot zwembad en garage voor 3 auto's. Recreatieruimte met Playstation en tafelvoetbal. TV's in alle kamers. 100% privacy.
Prijs: laagseizoen $ 160.- p.nacht. Hoogseizoen $ 180,- p. nacht
Beoordeling: 9,9                        video-rondleiding

2. VILLA LADY JANE

Ligging: SE - Gulf Acces kanaal
Aantal personen: 6
Zwembadverwarming; solar heating plus hot tube
Slaapkamers: 3 Badkamers: 2
Bijzonderheden:
Een hele goede nummer 2! Palm Breeze is vaak al snel volgeboekt, maar ook zijn er gasten die toch weleens wat dichter bij de winkels willen verblijven. Dan is deze villa een aanrader. Heerlijk rustig in een mooie wijk. Dichtbij Del Prado Boulevard met alle winkels en met het ecologische park Four Mile Cove om de hoek.
Prijs: laagseizoen $ 140,- p. nacht. Hoogseizoen $ 210,- p. nacht Beoordeling: 9,8                     

3. VILLA ALICIA

Ligging: SE - Rechtstreeks aan Gulf
Aantal personen: 6
Zwembad en Spa. Elektrisch verwarmd
Slaapkamers: 3 Badkamers: 3
Bijzonderheden: Vlakbij Yachtclub en Cape Coral Beach. 3 lot perceel met tuin. Recreatie ruimte met tafelvoetbal en in garage 2 fietsen.
U vaart zo het open water op richting Golf van Mexico.
Prijs: laagseizoen $ 150.- p.nacht. Hoogseizoen $ 300.- p.nacht Beoordeling: 9,6

4. VILLA CASA LIBRA

Ligging: SE - Gulf Acces kanaal (binnen enkele minuten op open water)
Aantal personen: 6
Zwembad elektrisch verwarmd
Slaapkamer: 3 Badkamers: 2,5
Bijzonderheden: Deze rustiek ingerichte villa is anders dan alle andere. De masterbedroom is extra groot met een open haard! Dit is de enige villa die géén garage heeft, maar een grote ruimte buiten om uw auto te parkeren. De brug naar Fort Myers is ook in de buurt.
Prijs: Laagseizoen $ 150.- p.nacht. Hoogseizoen $ 200.- p.nacht
Beoordeling: 9,6

5. VILLA AURORA

Ligging: SE - Fresh Water kanaal
Aantal personen: 6
Zwembad elektrisch verwarmd
Slaapkamers: 3 Badkamers 2

Bijzonderheden: Aan een breed kanaal. Mooi ingericht en heerlijke plaats aan de waterkant. Modern ingericht. Een hele luxe thuisbasis voor uw uitstapjes, maar ook geen straf voor 'een dagje thuis'.

Prijs: Laagseizoen $ 140.- p.nacht. Hoogseizoen $ 200.- p.nacht

Beoordeling: 9,5

6. VILLA THE RIVER VIEW

Ligging: Rechtstreeks aan de Caloosahatchee rivier
Aantal personen: 8 Zwembad elektrisch verwarmd
Slaapkamers: 4 Badkamers 3
Bijzonderheden: Deze villa is geweldig. Gelegen op een groot perceel op een punt. Rechtstreeks aan de Caloosagatchee rivier. Van twee kanten een geweldig uitzicht op de rivier. Natuurlijk een boatdock en een recreatie ruimte met verschillende spellen en pooltable. Het zwembad loopt naadloos aan op het water van de rivier. Een loungehoek en buitenkeuken en noem maar op. One of a kind!
Prijs: Laagseizoen $ 220.- p. nacht.
Hoogseizoen $ 320.- p.nacht
Beoordeling 9,5

7. VILLA GOLFERS PARADISE

Ligging: NW aan Coral Oak Golf Club

Aantal personen: 7 Zwembad en Spa elektrisch verwarmd

Slaapkamers: 3 Badkamers 3 Bijzonderheden: Deze villa is in 2018 gebouwd aan de rand van Coral Oak Golf Resort, op een 3 lot perceel, dus alles is nét wat groter. Modern ingericht en met alle luxe. Een zwembad en spa.En in de garage 2 fietsen en 2 golftassen. Heel veel privacy en een grandioos uitzicht. Prijs: Laagseizoen $ 140.- p. nacht. Hoogseizoen $ 240.- p. nacht

Beoordeling: 9,4

8. VILLA CAPRI

Ligging: SW Cape Coral nabij Cape Coral Marine Harbor

Aantal personen: 6 Zwembad Elektrisch verwarmd zwembad

Slaapkamers: 3 Badkamers 2
Bijzonderheden: Dit is een geweldig mooie villa. Mooi, modern ingericht. In de garage hangen 2 kano's en twee fietsen. Een boatdeck en Gulf Access. Ligging is ook perfect. Een aanrader!

Prijs laagseizoen $ 160,- p. nacht Hoogzeizoen $ 220,- p. nacht.
Beoordeling 9,3

9. VILLA MICHAELA

Ligging: SW Cape Coral. Waterfront

Aantal personen: 6 Zwembad Elektrisch en met solar verwarmd
Slaapkamers: 3 Badkamers 2

Bijzonderheden: Een hele mooie villa aan een heel ruim kanaal. Deze villa is favoriet voor gaste die geen boor huren. De villa heeft geen Gulf Access, maar een boot huren blijft mogelijk natuurlijk vanaf een nabij gelegen boatdeck in de Yachtclub. De villa heeft een pooltable en nog veel meer. Prijs laagseizoen: $ 160.- p. nacht Hoogseizoen
$190.- p. nacht
Beoordeling 9,2

10. VILLA CENTRAL

Ligging: SE Cape Coral Gulf Access

Aantal personen: 6 Zwembad: Elektrisch verwarmd

Slaapkamers: 3 Badkamers: 3

Bijzonderheden: Luxe villa. Vrij uitzicht. Dichtbij Cape Harbour,
2 bootliften. Echt een aanrader!

Prijs laagseizoen: $ 180.- Hoogseizoen $ 250,-

Beoordeling 9,8