WELKOM IN SOUTH-WEST FLORIDA - CAPE CORAL - VILLA PALM BREEZE
'Ik zorg er altijd voor dat uw vakantie een droomvakantie wordt'

Foto's en video van villa Palm Breeze

Plaatjes zeggen meer dan 1.000 woorden wordt gezegd. Dat is natuurlijk waar! Maar ik hoor altijd van gasten dat villa Palm Breeze in het echt nóg mooier is dan op de foto's. We blijven ons best doen om dat speciale van de villa ook te vangen in een foto.
Hieronder treft u omschrijvingen en foto's aan van de tuin, het interieur, het zwembad en alles wat we nog meer hebben. Ik ben nu al benieuwd naar uw reactie! Nieuw is de video die gemaakt is met een drone. Bekijk deze video en geniet!

DE SUBTROPISCHE TUIN, BOATDOCK EN BUITEN

Wanneer u aan komt rijden in de 1638 NW 38th Pl ziet u villa Palm Breeze al uit de verte. Het hele perceel is omringd door een wal van koraalsteen uit de Golf van Mexico. In de tuin staan ruim 200 palmbomen, bananenbomen, kokosbomen en honderden bloeiende planten. De villa is gebouwd op een drie lots perceel. Zo heeft u rondom de villa veel privacy. Ook zijn er geen directe buren.

HET INTERIEUR

Stap binnen in villa Palm Breeze en u staat perplex! In 2010 is de villa intern verbouwd. Geen vloerbedekking meer, maar overal koel natuursteen en marmer. In 2015/2016 is er veel veranderd aan de inrichting. Alles heeft een upgrade gekregen en ik weet zeker dat het bij u in de smaak valt. Wilt u weten wat er allemaal aanwezig is in de villa? Kijk dan eens op de pagina 'inventaris'.

HET ZWEMBAD, BUITENKEUKEN, BUITENKAMER EN NOG MEER

Het zwembad van villa Palm Breeze is een osmoze zwembad. Het water wordt gezuiverd door filters van zout. Minder chloor en zachter water. Het water wordt verwarmd/gekoeld door solar matten op het dak. U kunt de temperatuur zelf instellen. Ook is er een elektrische verwarming voor het zwembad. Die heeft u alleen in de winter nodig.

Onder de lanai (overdekt gedeelte voor het zwembad) treft u voor de livingroom de buiten keuken aan. Een mooie ruimte. Open de schuifpui naar de livingroom en de buiten keuken is een verlengde van de livingroom. Een ruime keuken met ingebouwde barbecue en acht-persoonstafel. Een groot aanrecht blad met daarboven een bar.

Aan de andere kant van de bar treft u vier barkrukken aan. Gezellig meekijken met de kok en onder het genot van een drankje meedenken over het recept of de prestaties van de kok.

Voor de masterbedroom is een spiksplinter nieuwe buitenkamer gemaakt in 2016. Een ruimte waar u tot laat goed kunt vertoeven. Aan de temperatuur zal het nooit liggen. Het is buiten goed vertoeven. Zet het Bose systeem buiten en ook uw eigen favoriete muziek is op hoge kwaliteit te beluisteren.